City of Angeles

Goooooooood evening, good evening, good evening! Og ikke minst – HALLO FRA FREMTIDEN! Vi har bokstavelig talt flydd inn i fremtiden og nå sitter vi her endelig da, i FANTASTISKE New Zealand! Fantastisk regnfulle New Zealand, så langt… Det har regnet fra morgen til kveld siden vi kom og utsiktene ser dessverre ikke spesielt mye bedre ut. I morgen setter vi snuta mot Wellington – en åtte timers busstur fra Rotorua, der vi for øyeblikket befinner oss (en merkelig liten by som stinker av råtne egg…). Ettersom vi mistet en dag i lufta, henger vi liiiitt etter og vi har rett og slett ikke rukket å avslutte Amerika-kapittelet helt. Før nå!

Og det siste som står på tapeten, er Los Angeles – en by jeg i hodet av en eller annen grunn ikke helt har klart å relatere til et fysisk, virkelig sted med vanlige mennesker, biler, uteliggere og matbutikker. Som en hvilken som helst annen by, faktisk. Jeg har vel tenkt på det mer som et sted der det kun bor rike, pene berømte mennesker og var forberedt på å se stjerner rundt et hvert gatehjørne. Sannheten var en litt annen.

Vi så ikke en eneste kjendis. Ikke. en. eneste. en. Og det var rett før Emmy-utdelingen! Forbaska urettferdig!

Vi koste oss uansett vi og fikk omsider kjenne på den glohete California-sola. Deilig!

Vi bodde så og si Hollywood Blv. og hadde kun fem minutter å gå til the Walk of Fame og DOLBY Theatre, mest kjent for å være stedet der Oscarutdelingen skjer! Det er liksom noe helt spesielt når du får se helt ikoniske steder som du har sett og hørt om så mange ganger – et skikkelig sug i magen rett og slett. Første kjevedropp opplevde vi på vei fra flyplassen, da vi endelig glimtet Hollywood skiltet mellom bygningene. Helt fantastisk!

001

L.A er kolossalt digert og første dagen tok vi en hop-on-hop-off busstur rundt Hollywood og Santa Monica. I Santa Monica fikk vi se den superikoniske stranden der de filmet alle Baywatch-episodene – helt vilt!

002 003

004 005 006 007

Vi er imidlertid ikke et sekund i tvil om at ALT annet settes i skyggen av vår siste dag – UTVILSOMT en av de beste dagene i mitt liv – forbaska fantastiske Universal Studios! Vi har aldri blitt tatt så på senga av noe, så langt på reisa vår, som vi ble her. Vi var nesten først inn i parken og fikk en times tid i fred og ro til å utforske og herregud for et sted! Vi føk RETT til Harry Potter-world, som er en relativt ny attraksjon og ble helt blåst av banen over hvor stort det hele var og ikke minst hvor ekte det føltes! Jeg gråt. Som en unge. Det var Hogwarts, Honeydukes, Olivanders, the Three Broomsticks og the Hogs Head – ALT! Det er utvilsomt det mest fantastiske stedet jeg har vært. Og butterbeer er det beste som finnes. Pronto.

008 009 010 011 012

Det er faktisk nesten så jeg ikke vil skrive for mye om parken, sånn i tilfelle noen av dere der ute har planer om å besøke den og jeg ikke ødelegger hele opplevelsen. Vi ble jaktet på av zombier, flydde på sopelimer, spiste sjokoladefrosker og handlet på Donut Boy og gikk igjennom gatene i Paris OG kjørte igjennom EKTE filmsett der de faktisk filmet MENS vi kjørte igjennom! HALLO, klyp meg!!

013 014 015 016

Akkurat nå sitter jeg å sloss med hjernen om å trøkke fram noen kreative avslutningssetninger til dere, men den har bare 17% energi igjen og litt av det har jeg tenkt til å bruke på å pakke sekken. Begge har det forresten bra – slitne etter proppfulle dager og lubne etter alt for mye ny, spennende mat, men vi koser oss og er kjempe takknemlige for alt vi får lov til å se. Derfor sier vi bare adios USA, kia ora New Zealand – vi elsker deg allerede og gleder oss til å fortelle dere om alt vi opplever i det mest fantastiske landet på jord!

2 kommentarer på “City of Angeles

 1. Hei begge to ❤️?
  Nok et flott innlegg med masse fine bilder !
  Så heldige dere er som får oppleve alt dette ?
  Fortsatt god reise med nye opplevelser ?
  Hilsen og klem fra Ørje ?

 2. Misunnelig, neeeeeeeeeeeeeeeiiii da – ikke noe særlig, men UNNER dere av hele mitt hjerte, dette må jo være
  en høydare for dere begge….og flotte bilder, men som alltid vil det aldri erstatte det å VÆRE der, kan jo ikke sammenlignes.

  kos dere videre, ta vare på hverandre og alle sakene….

  klemmer fra oss…………..

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-tagger og attributt:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>