So long and thanks for all the fish!

For de som ikke tar referansen, anbefaler jeg dere å se; a hitchhikers guide to the galaxy. Et mesterverk av en film.

Avsporing! 

Det har allerede vært en forferdelig lang dag og under «normale» omstendigheter, ville vi vært klare for senga hvert øyeblikk. Det er imidlertid ingen seng som venter på oss i kveld, men ett flysete – et knøttlite, steinhardt flysete uten verken ben- eller alburom, som flyselskapene tydeligvis forventer at man skal klare å sovne rett opp og ned i. Ain’t gonna happen, Qatar Airways! Det vi imidlertid ser så til de grader fram til er en varm kjent bil som står og venter på oss på flyplassen, full av folk vi er glade i og som skal ta oss rett hjem til et varmt kjent hus som har en varm kjent seng som det bare er å stupe rett ned i. Ingen busstur, ingen kart, ingen innsjekking. Yes please!! 

For selv om jeg et lite øyeblikk før vi satte ut på reise, var ganske skråsikker på at jeg på en eller annen ville klare å overtale T til å fortsette reisen litt til – til over jul i hvert fall – er jeg nå, etter fire måneder på hjemmefra, sabla glad for at det er hjem vi skal og ikke til enda et nytt fremmed land. Vi har kost oss hele veien og det er faktisk ikke en eneste dag jeg angrer på eller ville gjort annerledes, men å konstant være på reisefot, uten et eget sted å vente tilbake til hver kveld, tar skikkelig på kroppen! Kanskje vi rett og slett er blitt for gamle? Eller så ligger det kanskje ikke helt i oss å måtte «opprote» annen hver dag til et nytt sted og en ny seng. Det er allikevel ingen tvil om at vi kommer til å begynne å spare til neste reise UMIDDELBART! Men da muligens for en litt kortere periode eller kanskje lenger så vi kan ha en liten base å reise fra og vende tilbake til! 

Jeg er helt sikker på at de siste fire månedene for oss har vært noe helt annet enn fire måneder for dere! Så hvis dere lurer på hvorfor jeg hylgråter og oppfører meg som om jeg ikke har sett dere på en mannsalder, så er det simpelt hen fordi det er sånn det føles! Jeg vet ikke om vi har forandret oss så veldig, men jeg kan i det minste innrømme at jeg nå har innsett hva for et FANTASTISK land Norge er – verdens beste! I mange mange år har jeg tenkt at det ville vært et forferdelig nederlag å «ende opp» med å bo i kjedelige lille Norge. Man kan jo ikke «være noen» og bo i ett ubetydelig lite filleland som Norge! Faktum er vel heller at vi skal takke fanden hvis vi ender opp med å bo i det beste landet i verden å bo i. Ikke at vi skriver noe som helst i stein her, for det er fortsatt masse igjen av verden å se (Europa for eksempel??), men det er ikke snakk om at vi finner oss i å måtte sitte 23 timer på ett fly hver gang vi skal hjem til jul! 

Jeg lovet dere vel en slags uttalelse fra den andre parten av denne bloggen! Han hadde følgende å si da jeg spurte om han hadde noen tanker rundt turen vår han ville at jeg skulle formidle videre: 

«Turen har vært tipp topp! Tommel opp!» 

Jeg siterer ordrett her, folkens… 

Jeg vet ikke helt hva poenget med dette innlegget er, annet enn at jeg hadde en sterk trang til å avslutte så jeg er sikker på at dere er klar for utrolig takknemlige vi er for at vi har hatt mulighet til å ta en slik reise, men også hvor UTROLIG godt det skal bli å komme hjem til dere igjen (bank i bordet, styrter vi så sees vi på den andre siden! Neiuff, jaja, tanker formet av flyskrekk…)!! Tusen takk for at dere har orket å følge med på oss! Hva som blir av denne bloggen vet jeg nesten ikke. Kanskje vi sveiver den igang igjen hvis det blir noen flere eventyr på oss (noe det uuuutvilsomt blir!)! 

Kryss alt dere har for at detta går smertefritt! Vi gleder oss til å se dere! 

Snipp, snapp, snute, så var eventyret… 

UTE! 

2 kommentarer på “So long and thanks for all the fish!

 1. Ses i morra !!! ?✈️????
  Blir utrolig godt og få dere hjem !
  Kanskje jeg bør stille med vannfast mascara??
  Vi klarte og ‘holde maska’ da dere reiste…! ?
  Tror det blir værre nå…?
  Håper reisa deres går knirkefritt den siste etappen!
  Klemmmmmm❤️??

 2. Mesterverk og mesterverk, fru Blom… ? Nåja, fattet iallfall poenget. Norge er et bra land ja! Det er forresten Sverige også. ? Flyturen kommer til å gå bra, for du skal nemlig skrive bok. ? ?Velkommen hjem, gamlinger. ???

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-tagger og attributt:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>